Краще підприємство-2015

 

Маємо нагоду поділитися з Вами гарною новиною. Бориславське радіо «Слово» здобуло Золото рейтингу серед підприємств України у номінації «Інвестиційна привабливість» та Золото рейтингу у цій же номінації серед підприємств Львівської області.

Такий рейтинг формує Союз Національних бізнес-рейтингів за результатами загальнодержавного фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств України. Статус «Комунальне підприємство року 2015» надається комунальним підприємствам, які покращують якість корпоративного управління, послуг та продукції, роблять вагомий внесок у соціальний та економічний розвиток України, вибудовують ефективні партнерські стосунки з громадськістю та приватними підприємцями. Союз Національних бізнес рейтингів здійснює рейтингування суб’єктів господарської діяльності, ґрунтуючись на фінансово-економічних показниках, оприлюднених органами статистики. В такий спосіб дані цього рейтингу є об’єктивними та офіційно підтвердженими.

З огляду на це, особливо приємно, що серед підприємств і Львівщини, і України за результатами загальнодержавного статистичного ранжування суб’єктів господарювання за номінацією «Інвестиційна привабливість» наша «Радіоредакція «Слово» здобула Золото рейтингу.

Нагадаємо, що вже зараз «Радіо Слово» не тільки створює та наповнює контент проводового мовлення нашого регіону, але й працює в мережі Інтернет. Тож слухати нас можуть не тільки мешканці та гості Борислава, Східниці та довколишніх сіл, але й користувачі мережі Інтернет у будь-якому куточку світу. Така форма роботи сприяє інвестиційній привабливості, відкриває нові можливості не тільки для нашого колективу, але й для усіх Вас, наші шановні слухачі. Це – нові горизонти для поширення інформації від рекламодавців. Це – можливість для наших клієнтів передавати радіовітання у різні куточки світу. Це – наша з Вами спільна перспектива поширити інформацію про наше місто, наші проблеми та наші досягнення.

Ми пишаємося здобуттям Золота рейтингу та статусом «Комунального підприємства Року 2015» і вітаємо з цим здобутком усіх Вас, наші шановні радіослухачі. Адже це – не тільки наша висока відзнака, але й Ваша велика заслуга, бо щоденно ми працюємо для Вас, і це Ви, шановні радіослухачі, стимулюєте нас працювати щораз краще та сумлінніше. Дякуємо Вам за це!

Изображение 006Изображение 009Изображение 007Изображение 008


Parse error: syntax error, unexpected 'я' (T_STRING), expecting ')' in /sata2/home/users/radioslov/www/www.radio-slovo.in.ua/wp-content/themes/Shadow/comments.php on line 46