Подарунок з передової!

image(1) - копия

Неймовірний подарунок отримав наш колектив. Українські бійці з найгарячіших точок Луганщини, просто з передової передали нам бойовий прапор. Спеціально для колективу «Радіоредакції «Слово» вони залишили на полотнищі стяга свої автографи.

Особливо приємно читати на бойовому прапорі послання від наших краян: Андрія з Борислава, Ореста з Борислава – бійця 24 бригади, «Dushman» з Борислава, спецпризначенця МВС з Борислава «Монаха», від бориславських солдатів на Луганщині, від «Йога» з Дрогобича, Ігора з Ясениці-Сільної. Підписали прапор для усього нашого колективу і українські воїни з різних куточків України: Тернопільської, Вінницької, Черкаської областей; бійці з міст: Львів, Кривий Ріг, Тернопіль.  Ставили наші захисники і свої особисті підписи, і автографи від цілих підрозділів і бригад, зокрема, 80-ої, 128-ої, 29-ої та батальйону «Львів». Загалом на синьо-жовтому полотнищі Державного прапора понад два десятка автографів наших Героїв.

Із найгарячіших точок передової цей унікальний для нашого колективу подарунок нам привезли у середу, 23 вересня, наші бориславські волонтери – брати Олег та Микола Когути. Це вже вдванадцяте ці хлопці їздили у зону АТО, щоб передати бійцям на передовій допомогу від мешканців Борислава.

Ми щиро дякуємо Олегу та Миколі Когутам за їхню неймовірно відважну та наполегливу волонтерську роботу і за те, що привезли нам з найгарячіших точок Луганщини таку унікальну реліквію – прапор з автографами наших захисників. Ми низько вклоняємось нашим бійцям-героям, котрі там, на Сході, відстоюють Незалежність та територіальну цілісність нашої країни і мирне небо над нашими головами. Молимось за Вас, хлопці! Повертайтесь живими та здоровими!

 


Parse error: syntax error, unexpected 'я' (T_STRING), expecting ')' in /sata2/home/users/radioslov/www/www.radio-slovo.in.ua/wp-content/themes/Shadow/comments.php on line 46