Тетяну Шеремету нагороджено

 

 

У п’ятницю, 27 листопада, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та голова Львівської облради Олександр Ганущин відзначили кращих представників області у гуманітарній сфері, учасників Євромайдану та громадських активістів.

 

Почесними грамотами облдержадміністрації за активну громадську діяльність, вагомий внесок у відстоювання національних інтересів і європейського вибору України нагороджено сімох учасників Львівського Євромайдану. Подяки від голови ОДА отримали громадські організації “Варта 1”, “Варта 700” та “Самооборона Львівського Євромайдану”.
А від імені Президента України у п’ятницю, 27 листопада, у Львові нагороджено найдостойніших працівників культури, освіти та журналістики. Орден “За заслуги” ІІІ ступеня вручено заступникові директора Львівського історичного музею Тарасу Рудьку.
Почесні звання “Заслужених” за особистий внесок у розвиток української держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю отримали кращі люди Львівщини.
Серед таких людей була і наш директор Тетяна Шеремета. Нагадаємо, що звання «Заслужений журналіст України» директору КП «Радіоредакція «Слово» присвоєно згідно з Указом Президента України №640/2015
«Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 16 листопада 2015 року.

 

Ми пишаємося нашим директором Тетяною Шереметою. Щиро тішимося її успіхом, і бажаємо їй і на майбутнє зберігати той неймовірний творчий запал до нашої журналістської роботи, що стимулює до плідної праці усіх нас і зігріває серця нашим шанувальникам та слухачам.

IMG_3240IMG_3248IMG_3268-e1448960689442.jpg


Parse error: syntax error, unexpected 'я' (T_STRING), expecting ')' in /sata2/home/users/radioslov/www/www.radio-slovo.in.ua/wp-content/themes/Shadow/comments.php on line 46