Закликаємо до співпраці

Реклама – рушій прогресу, головне джерело інформації,  все про товари та послуги, які є на ринку, спосіб дізнатися про новинки, які щойно з’явились. Радіо «Слово-ONLINE» пропонує серед різноманітного спектру наших послуг виготовлення індивідуальних рекламних оголошень та роликів, розміщення їх в своїх ефірах, в Інтернеті та у мережі проводового мовлення Борислав-Східниця-Попелі.

Скориставшись нашими послугами, Ви успішно продаст
е, придбаєте чи обміняєте нерухомість чи інше майно, організуєте відзначення сімейних свят, зустрічей з друзями, однокурсниками, однокласниками, колегами. Можливо, Ви плануєте масовий захід, і тут ми можемо вам допомогти. Розмістивши у нас оголошення, Ви зможете запросити громадськість приєднатися до Вас!

Хочете гарно та оригінально привітати своїх рідних з уродинами, іменинами, ювілеєм, чи будь-яким іншим святом? Зверніться до нас! Ми Вам в цьому з радістю допоможемо! Підберемо сердечні слова привітання та  гарну пісню. Людина, яку Ви вітаєте, перебуває за кордоном? – це не проблема, нас можна слухати у будь-якому куточку планети за допомогою мережі Інтернет. Вам це сподобається!

І в хвилини горя ми також разом з Вами. Співчуття, передане по радіо, додасть Вам сили здолати сум з приводу втрати близької людини.

Радіо «Слово-ONLINE» – Ваш партнер і помічник!

 


Parse error: syntax error, unexpected 'я' (T_STRING), expecting ')' in /sata2/home/users/radioslov/www/www.radio-slovo.in.ua/wp-content/themes/Shadow/comments.php on line 46